Αρχική Σελίδα

Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Κάθε βήμα ελέγχεται από έναν επαγγελματία επειδή πιστεύουμε ότι η ποιότητα δεν είναι ένα προνόμιο αλλά μια ανάγκη για τους φιλοξενουμένους. Αυτή η δέσμευσή μας για τους πελάτες μας.

Για τον ποιοτικό έλεγχο πρώτης ύλης (IQC):
Συλλέγουμε τα δείγματα materia από όλους τους προμηθευτές και εκτελούμε μερικές ποιοτικές δοκιμές. Αφότου ελέγχουμε και εγκρίνουμε το υλικό εργοστάσιο, θα αρχίσουμε να κάνουμε τα δείγματα του ολοκληρωμένου προϊόντος για τη δοκιμή και την αξιολόγηση.
Για την παραγωγή του ποιοτικού ελέγχου (PQC):
Επιβεβαιώστε το πρώτο προϊόν για κάθε batch διαταγής και οργάνωσης τα πρότυπα προϊόντων για το τμήμα παραγωγής.
Όλα τα προϊόντα στην παραγωγή πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις του πρώτου δείγματος. Πριν από την παραγωγή, οι πρώτες ύλες των προϊόντων πρέπει να επιθεωρηθούν και να επιβεβαιωθούν εάν τα υλικά είναι σωστά.
Εξερχόμενος ποιοτικός έλεγχος (OQC):
Θα πραγματοποιήσουμε μια άλλη επιθεώρηση δειγματοληψίας του ποιοτικού ελέγχου πριν από τα προϊόντα έτοιμα για την αποστολή.
Ο περιεκτικός έλεγχος και επιβεβαιώνει τη θέση συσκευασίας, τα εναντίον της σύγκρουσης υλικά, τον προσδιορισμό προϊόντων/το μαρκάρισμα ασφάλειας, τα εξαρτήματα, το εγχειρίδιο χρηστών/την εξουσιοδότηση, την έκθεση δοκιμής απόδοσης προϊόντων, την εξωτερική ετικέτα κιβωτίων, κ.λπ. Για να εξασφαλίσει ότι τα αγαθά που παραλαμβάνονται από τον πελάτη είναι σύμφωνα με τη σύμβαση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Betty Lee

Τηλ.:: 0086-13410126965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)