Αρχική Σελίδα

Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Τα τρόφιμα οδών, τρόφιμο--ο-πηγαίνουν, τρόφιμα φεστιβάλ, τομέας εστιάσεως γεγονότος, δημόσια εξέταση, μεγάλα γεγονότα του νέου έτους και… και… και δεν είναι συχνά εφικτά χωρίς μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος.

  Το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος είναι πρακτικό όταν υπάρχουν περισσότεροι φιλοξενούμενοι από τα πιάτα στην οικογένεια.

 • Ε & Α

  Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος είναι ασφαλές (κανένας κίνδυνος τραυματισμού επειδή είναι ελαφρύ και μη εύθραυστο, μη κατάλληλο ως βλήμα) – ιδιαίτερα σημαντικό στα στάδια ή τις περιοχές wellness και στον αθλητισμό και τα κόμματα των παιδιών.

  Το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος είναι υγιεινό (καμία μόλυνση από τα απορρίματα τροφίμων ή την ανακριβή αποθήκευση, επειδή το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος πάντα υγιεινά συσκευάζεται) - ιδιαίτερα σημαντικός όπου τα τρόφιμα παρέχονται υπαίθρια ή περιπατητικός όπως στην κρίση προσφύγων.

  Το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος είναι οικονομικό (εύκολος να μεταφέρει, απαιτεί λίγο διάστημα κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και είναι γρήγορος και εύχρηστος) και υποστηρίζει την τάση προς την κινητικότητα - τρόφιμο--ο-πηγαίνετε! Η περιπατητική προσφορά τροφίμων που δεν απαιτεί την πλύση είναι μόνο δυνατή με το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Betty Lee

Τηλ.:: 0086-13410126965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)