Αρχική Σελίδα

Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Huanmei Dongguan, ΕΠΕ έχει εστιάσει στα προϊόντα εγγράφου κομμάτων για μια περισσότερο από δεκαετία. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε καθαρίσει τις πωλήσεις μιας γραμμών παραγωγής ενσωμάτωσης, το σχέδιο, την παραγωγή, την εξαγωγή και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Για το λόγο αυτό, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιων δήποτε από τις απαιτήσεις σχεδίου σας με τη διαδικασία παραγωγής που παίρνει ένα λογικό χρονικό διάστημα.

Υπερηφανευόμαστε για την παραγωγή των προσαρμοσμένων αγαθών για τους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν κυρίως από, αλλά δεν περιορίζονται, πιάτα εγγράφου, φλυτζάνια εγγράφου, άχυρο εγγράφου, πετσέτες, καπέλα εγγράφου, κάρτες πρόσκλησης, τσάντες καραμελών, επιτραπέζιο ύφασμα, χτύπημα έξω, κιβώτια δώρων, popcorn κιβώτια, στάσεις κέικ, τσάντες τεχνών και μαχαιροπήρουνα.

Το βρίσκουμε σημαντικό να τονίσουμε ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα μας αποτελούνται από το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, δηλαδή άμυλο βαγάσσης και καλαμποκιού. Αντιμετωπίζουμε την κρίση περιβάλλοντος πολύ σοβαρά και πιστεύουμε ότι αυτή η φιλοσοφία απεικονίζεται στην επιλογή πρώτων υλών μας.

Θα επιθυμούσαμε να καταλήξουμε με το γεγονός ότι η ευστροφία μας και η δυνατότητά μας να καινοτομήσουμε εκτιμώνται από τους πιστούς πελάτες μας και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να υποχρεώσουμε καθένας που επιθυμεί για τις προμήθειες κομμάτων.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. τεχνολογίας Huanmei Dongguan, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2014. Στην αρχή, τα προϊόντα μας πωλήθηκαν μόνο στην Κίνα, και αρχίσαμε να ερευνάμε τις υπερπόντιες αγορές το 2017. Με το έξοχο σχέδιο, υψηλό - η τεχνολογία ποιοτικής παραγωγής και η πεπειραμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης και η εμπορική ομάδα που συνδυάζονται, τα προϊόντα μας πάντα ιδιαίτερα εκτιμώνται από τους πελάτες. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα που αναπτύσσονται από το εργοστάσιό μας έχουν σταλεί αγορά στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ. Ο τελικός σκοπός μας είναι να έχετε ένα θαυμάσιο κόμμα για τους ανθρώπους και να κάνουμε τις ζωές τους πιό συναρπαστικές και ενδιαφέρων.
Οι προμήθειες κομμάτων μας είναι διαθέσιμες σε όλα τα είδη μορφών και χρωμάτων, κατάλληλα για όλα τα είδη διακοσμήσεων κομμάτων διακοπών, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών. Τώρα έχουμε μια ανεξάρτητη ομάδα σχεδίου έρευνας και ανάπτυξης, σύμφωνα με τις διάφορες απαιτήσεις πελατών, την επιλογή των άριστων υλικών και η έξοχη τεχνολογία, ενισχύει την καινοτόμο έννοια σχεδίου. Και επίσης εργασία για την παροχή των λύσεων μιας στάσης που μετασχηματίζουν μια εννοιολογική ιδέα πελατών στην πραγματοποίηση προϊόντων, ενσωματώνοντας το σχέδιο προϊόντων, την υποστήριξη εφαρμοσμένης μηχανικής, κατασκευής, μαρκαρίσματος και διαχείρισης αλυσιδών εφοδιασμού για να πραγματοποιήσει την πιό παραισθησιακή επιχείρησή σας.

Κίνα Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Huanmei

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-7000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 70% - 80%