Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Eco - φιλικά Dinnerware προμηθειών κόμματος μίας χρήσης σύνολα

επιχείρηση Νέα
Eco - φιλικά Dinnerware προμηθειών κόμματος μίας χρήσης σύνολα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Eco - φιλικά Dinnerware προμηθειών κόμματος μίας χρήσης σύνολα

_ ζωή, εκεί θα πάντα είμαι μίας χρήσης σκεύος χρησιμοποιώ, όπως πηγαίνω ο παραλία, στρατοπεδεύω, σχάρα, τρόφιμο φεστιβάλ, κ.λπ. Εκτός από τις υπαίθριες δραστηριότητες, το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος χρησιμοποιείται μερικές φορές στο σπίτι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχει ένα κόμμα στο σπίτι ή όταν ένα άτομο δεν θέλει να κάνει στο σπίτι τα πιάτα. Και στη δραστηριότητα υποθέσεων που διοργανώνει τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια ή τα υπαίθρια γεγονότα, το μίας χρήσης επιτραπέζιο σκεύος είναι επίσης αναπόφευκτο επιπλέον.

 

Τα μίας χρήσης Dinnerware σύνολα υιοθετούν τη βαγάσση, το υπόλειμμα αχύρου και άλλες ίνες εγκαταστάσεων με την ετήσια αύξηση 100% non-wood για να υποβληθούν σε επεξεργασία στον πολτό χαρτιού, και εφαρμόζουν τις food-grade αδιάβροχες και πρόσθετες ουσίες λάδι-απόδειξης μέσω της επεξεργασίας υψηλής τεχνολογίας, έτσι ώστε το επιτραπέζιο σκεύος προστασίας του περιβάλλοντος πολτού χαρτιού έχει το ακόλουθο πλεονέκτημα:

 

1. Φιλικός προς το περιβάλλον, μη τοξικός και αβλαβής.

2. Υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, καμία διαρροή παραμόρφωσης.

3. Κατάλληλος για το ψήσιμο φούρνων μικροκυμάτων, ψυγείο παγωμένο φρέσκο.

4. Με την αξία ανακύκλωσης, το λίπασμα μπορεί να ανακυκλωθεί.
5. Φυσικά υποβιβάζει τη λάσπη για να γίνει οργανικό λίπασμα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Eco - φιλικά Dinnerware προμηθειών κόμματος μίας χρήσης σύνολα  0

 

Βιοδιασπάσιμος
 Επάνω στη διάθεση, τα βιοδιασπάσιμα προϊόντα είναι σε θέση να αναλύσουν από τους βιολογικούς μικροοργανισμούς, χωρίς βλάβη του περιβάλλοντος.


Λιπασματοποιήσιμος
Τα λιπασματοποιήσιμα προϊόντα θα υποβιβάσουν φυσικά στα θρεπτικός-πλούσια οργανικά υλικά όταν ξεφορτώνονται με άλλα λιπασματοποιήσιμα στοιχεία στις περιορισμένες περιοχές όπου οι εγκαταστάσεις υπάρχουν, μην αφήνοντας κανένα ορατό ή τοξικό υπόλειμμα.

 


Το φιλικό προς το περιβάλλον κόμμα παρέχει το μίας χρήσης κοστούμι επιτραπέζιου σκεύους για όλες τις περιπτώσεις, έπαρχος για τις γιορτές γενεθλίων, γάμοι, δέσμευση, επέτειος, ντους μωρών, ντους νυφών, κόμμα bachelorette, συγκέντρωση, πικ-νίκ, ημέρα των ευχαριστιών, Χριστούγεννα, διακοπές και ούτω καθεξής.

Χρόνος μπαρ : 2020-10-12 18:30:09 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Huanmei Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Betty Lee

Τηλ.:: 0086-13410126965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)